Vorige week woensdag zijn we vertrokken en afgelopen zaterdag zijn we weer veilig thuisgekomen.

Adembenemende activiteiten
Deze vier dagen hebben we gevuld met adembenemende activiteiten, waarin de unieke kenmerken van IJsland naar voren kwamen. We hebben ons bijvoorbeeld verwonderd tijdens een tour langs de meest spectaculaire watervallen, geisers en natuurgebieden die IJsland te bieden heeft.

Samen ontspannen
De stadswandeling door Reykjavik gaf ons een kijkje in de rijke cultuur en historie van de hoofdstad. Ons avontuurlijke karakter werd beproefd tijdens een gletsjer-hike en quad-tour door het ruige landschap. Uiteraard hebben we ook genoten van de lokale gastronomie en in het bruisende uitgaansleven van Reykjavik hebben we samen ontspannen!

Teamgeest versterken
Naast het vieren van ons zilveren jubileum, was deze reis een uitgelezen kans om onze teamgeest verder te versterken. Samen hebben we herinneringen gecreëerd waar we nog lang en met een heel goed gevoel op kunnen terugkijken! We danken Pelikaan Groepsreizen hartelijk voor de vlekkeloze organisatie van onze reis.

Mijlpaal
Met z’n allen kijken we uit naar de toekomst, met hetzelfde enthousiasme waarmee we de afgelopen 25 jaar hebben gewerkt. Op naar de volgende mijlpaal!

Wil jij het volgende jubileum ook vieren, als onderdeel van ons fantastische team? Bekijk dan onze vacatures en reageer!


« Terug naar overzicht