Oprichter en eigenaar Wim Kok deelt zijn visie op de consistente aanpak, die heeft geresulteerd in solide groei.

Bescheiden begin, gestage groei
Wim Kok reflecteert op de bescheiden start in 1999, gericht op kwaliteit en klantgerichtheid. “De initiële focus lag op kleinschalige projecten, zonder te anticiperen op de uiteindelijke uitbreiding naar complexere opdrachten”, vertelt Wim. “Onze groei is organisch verlopen, met een sterke nadruk op onze kernwaarden. Dat heeft geleid tot onze huidige positie als middelgroot aannemingsbedrijf, met een enthousiast team aan medewerkers en een vast netwerk van partners.”

Kernwaarden en bedrijfscultuur
Wim benadrukt de kracht van duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. “Onze aanpak, gebaseerd op transparantie en betrouwbaarheid, vormt de basis van al onze projecten, ongeacht de omvang”, voegt hij toe. “We koesteren bovendien onze sterke bedrijfscultuur. Dat doen we bijvoorbeeld door elke vijf jaar met heel het team een reis te maken. Komend jaar gaan we naar IJsland, om ons 25-jarig jubileum te vieren. Daarnaast pakken we jaarlijks uit met een gezellige familiedag op ons eigen terrein! Het gevoel van samenhorigheid en ‘thuis’ is erg belangrijk voor ons.”

Blik op de toekomst
Met een toekomstgerichte visie blijft Middelwateringbouw flexibel. Wim: “We blijven ons richten op een breed spectrum aan projecten. Van utiliteitsbouw, bijvoorbeeld in onderwijs en zorg, tot particuliere woningbouwprojecten én service en onderhoud voor diverse opdrachtgevers, zoals onder andere KLM, Janssen Biologics, Evides en scholenstichtingen.” Wim vervolgt: “We streven naar efficiëntie in de projectuitvoering en vinden het welzijn van onze medewerkers en duurzaamheid belangrijk en daarom wegen wij de afstand tot onze projectlocaties zorgvuldig af.”

Een gevoel van trots
Wim is trots op de brede inzetbaarheid van het bedrijf én het vroegtijdig benaderd worden door potentiële opdrachtgevers. “Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid klinkt door in elk aspect van ons werk. Dat wordt bevestigd door de mogelijkheid opgeleverde projecten altijd als referenties te gebruiken.”

Ter afsluiting benadrukt Wim Kok de essentie van Middelwateringbouw: “We staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veilig werken en klantgerichtheid. Met deze waarden hebben we het fundament gelegd om de komende 25 jaar weer mooie, nieuwe uitdagingen aan te gaan en zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact op.


« Terug naar overzicht