“De diversiteit en uitgebreide mogelijkheden in hun dienstverlening onderscheidt hen.”

Lokale aannemer met goede reputatie
Wouter: “Ik ben via mond-tot-mondreclame bij Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw terechtgekomen. Hun herkenbare en iconische bedrijfspand in de buurt, trok mijn aandacht en ik was op zoek naar een lokale aannemer. Met een goede reputatie.”

Transparant en gedetailleerd
Hij vervolgt: “Mijn eerste contact met Arie Romijn van Middelwateringbouw was erg prettig. Informeel, maar ook netjes en gestructureerd. De transparantie en gedetailleerde uitwerking van de offerte, gecombineerd met hun benadering op het gebied van kosten en planning, overtuigden mij direct.”

Werkzaamheden
Wouter: “Er is een draagmuur tussen onze garage en woonkamer verwijderd en een portaal van ruim vijf meter geplaatst. Ze hebben een uitbouw gerealiseerd, met nieuwe kozijnen én de volledige afwerking van de benedenverdieping. Inclusief het verplaatsen van de keuken, stucwerk, schilderwerk, vloerverwarming en elektra.”

Strakke planning
“Op de eerste verdieping worden deuren en kozijnen vervangen. Dat alles binnen een strakke planning van ruim vier maanden. En die planning wordt gehaald. De enige vertraging komt door aanpassingen die ikzelf gedurende het project heb aangegeven. Een ander punt is dat ik nogal op de details let. Zo wil ik bijvoorbeeld geen plinten, maar strakke afwerking van de muren, tot op de grond.”

Onderscheidend in flexibiliteit
“Tijdens de werkzaamheden heb ik pas de keuze voor vloerverwarming gemaakt”, vertelt Wouter. “Het onderscheidende van Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw is hun flexibiliteit: die aanpassing naar vloerverwarming hebben zij moeiteloos gemaakt. Dat is kenmerkend voor hun klantgerichte manier van werken!”

Opgeruimde werkwijze
“Het toont de voordelen van werken met een grotere aannemer: flexibiliteit in de planning en ze beschikken over de middelen mensen uit te wisselen. Hun werkwijze is opgeruimd en de communicatie is uitstekend. Daarbij is ruimte voor mijn eigen inbreng, wat bovendien wordt gewaardeerd.”

Aanbeveling waard
Wouter, tot slot: “Ik heb Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw al aanbevolen bij anderen en blijf dat doen. Het werk verloopt volgens plan en ik heb er vol vertrouwen in dat ook de laatste afwerkingen naar tevredenheid worden gedaan!”

Bent u naar aanleiding van de ervaring van Wouter de Kok geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.


« Terug naar overzicht